fbpx
Uw bestelling

Maak van jouw droom werkelijkheid!

Bel ons: 088-373 89 75
Email ons: info@zozolease.nl

Klantenservice

We helpen u graag verder.

Meest gestelde vragen

U kiest hoe u uw succes wilt behalen.

Het enige dat u moet doen is aangeven hoe u de website(shop) wilt hebben zodat wij deze kunnen ontwikkelen. uiteraard moet u zelf de producten aanmaken.

Wij verwachten niets van onze klanten mits zij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel.

In overleg bent u binnen enkele dagen online.

Uw omzetten zijn niet gegarandeerd, wel heeft u met ons een zeer verhoogde kans om verkopen en resultaten te realiseren. De omzetten zijn afhankelijk van u als klant en het prijsbeleid die u voert. Met onze hulp en kennis zijn velen u voor gegaan.

Nee hier hoeft u geen gebruik van te maken, wel raden wij dit aan. De Marketplace heeft al een groot en breed klanten bestand, hierdoor is uw kans op positieve resultaten aanzienlijk verhoogd.

Ja hieraan zijn kosten verbonden dit is per marketplace en productgroep verschillend. Wij adviseren u graag.

We kunnen uw business model samen doornemen om uw firma tot een succes te brengen, wij adviseren u graag wat wel bij visie past en wat er dus niet nodig is.

Modules zijn zo ingericht en ontwikkeld dat hier vaak niets aan gewijzigd hoeft te worden, Wilt u toch iets wijzigen dan kijken we gezamenlijk naar een oplossing op maat.

De website(shop) blijft te allen tijde eigendom van ZoZo Lease. Wanneer de overeenkomst niet tijdig is beëindigd zal deze automatisch verlengd worden, zo blijft u altijd bereikbaard voor uw klanten.

Support, na oplevering:


Webshop support Ma-Vrij 09:00-17:00
€ 55,00 per uur.


Webshop support nood (Avond/Weekend)
€ 85,00 per uur   (indien direct mogelijk).

Module installatie
€ 85,00 per module/uur.

Bedragen zijn excl. BTW.